Vi søker etter en kokk og en deltid baker til vårt kjøkken på Kolbotn utenfor Oslo. Dersom du har jobbet i restaurantbransjen og ønsker å jobbe dagtid er dette perfekt for deg. Vi er i en spennende fase der vi ønsker å modernisere menyene/nettside og så videre. Du har nå mulighet til å bli en del av dette spennende prosjektet.  

 

Om arbeidsgiveren

Lunch & Catering er en familie bedrift på Kolbotn som ble etablert i 1998. Selskapet består av 6 ansatte og i 2019 omsatte vi for 12 mill. Vi holder til på Kolbotn, nær offentlig kommunikasjon. Omsetningen har vært god og økende de siste årene.

 

Vi er et selskap i vekst og for å fortsette å være relevante for kundene våre også i fremtiden, er vi nå i en spennende fase hvor vi ønsker å fonye oss. Det innebærer blant annet at vi skal tilby nye spennende retter og utvikle dagens utvalg i tråd med hva kundene våre etterspør.

 

For å lykkes med dette, ser vi etter en ny kokk som:

·        Har noen års arbeidserfaring fra restaurant/catering

·        Gjerne har fagbrev fra restaurantfaget, men ikke et krav

·        Har førerkort klasse B

·        Snakker og skriver flytende norsk

·        Kan jobbe minst en helg per måned (arbeidstiden er stort sett på dagtid)

·        Gjerne er interessert i sosiale medier og markedsføring

 

Hvem er du? Du er en blid person som liker å jobbe med mennesker. Du er kreativ og liker å tenke nytt. I tillegg er du opptatt av god kvalitet i alt du leverer fra deg, samtidig som stress er noe du håndterer godt.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø hvor man jobber tett sammen. Det er god mulighet til å påvirke og være en konkret bidragsyter. Vi er også opptatte av å sørge for fleksibilitet så langt det er mulig.

 

Send cv eller noen ord om deg selv til tom@cateringen.no

 

 Vi ser frem til å høre fra deg!