SELSKAPSMENY

Forretter



Limemarinerte scampi

Serveres med hvitvinsdampet løk, paprika og frisk koriander.
  Kr. 75,-

Skalldyrsymfoni

Serveres med dressing og frisk salat.
  Kr. 79,-

Røkelaksrullade med eggekrem, frisk asparges og dilldressing 

Anrettet på lollo rosso salat.
  Kr. 70,-

Gravet laks med husets sennepsaus

Serveres på ristet nøttebrød og salat.
  Kr. 59,-

Parmaskinke med melon

Serveres med friske salatblader og rømmedressing
  Kr. 75,-

Dampet ørretfilet med marinerte agurkstrimler, sherrytomater og ruccolasalat

Serveres med urtedressing.
  Kr. 69,-

Gravet rensdyrfilet med rødvinskokt pære

Serveres med stekt sopp og portvinsgele.
  Kr. 95,-

Marinerte tomater med fetaost, oliven og frisk basilikum

Anrettet på små krutonger stekt i hvitløksolje.
  Kr. 70,-

Rekecocktail

  Kr. 70,-

Grillede kamskjell på grønnsakseng

  Kr. 95,-

Sesongmenyer utarbeides ved vår/sommer og høst/vinter

Hovedretter



Oksestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter, friske grønnsaker og saus.
  Kr. 205,-

Lammestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter, friske grønnsaker og saus.
  Kr. 205,-

Kalvestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og saus.
  Kr. 205,-

Kalvefilet med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og fløtesaus.
  Kr. 310,-

Helstekt hjortefilet med stekt sopp, broccoli og glaserte gulrøtter

Valgfrie poteter, viltsaus og tyttebær.
  Kr. 320,-

Lammecarrè med grønnsaker og frisk spinat a`la creme

Fløtegratinerte poteter og lammesjy.
  Kr. 295,-

Helstekt indrefilet av okse med stekt champignon og friske grønnsaker

 Valgfrie poteter og saus (peppersaus, trøffelsaus, rødvinsaus, bearnaise).
  Kr. 275,-

Rosastekt andebryst med sukkererter, charlottløk og gratinert tomat

Røstipoteter og morkelsaus.
  Kr. 295,-

Kalvemedaljonger med løkkompott, frisk asparges og gratinert blomkål

Ovnstekte poteter og bacon/champignonsaus.
  Kr. 310,-

Reinsdyrfilet med viltsaus

Valgfrie poteter og friske strimlede rotgrønnsaker
  Kr. 330,-

Marinert kyllingbryst med chili, paprika og ananas

Stekt ris med løk og mais. Serveres med en mild karrisaus.
  Kr. 245,-

Ønskes hovedretten servert 2 ganger kommer et tillegg på 15%

Desserter



Mangosorbet med jordbærsaus

Pyntet med mintblader og friske frukter.
  Kr. 79,-

Sjokolademousse med sjokoladebiter

Serveres med friske frukter.
  Kr. 80,-

Pannekaker fylt med sjokoladekrem

Serveres med vaniljeisparfait.
  Kr. 75,-

Rullade fylt med skogsbær

Pyntet med friske frukter og bær.
  Kr. 75,-

Fylt ananas med kokosis

Forskjellige eksotiske frukter.
  Kr. 99,-

Appelsinfromage med kiwisaus

Sitronmelisse og appelsinfilèt.
  Kr. 80,-

Hjemmelaget karamellpudding

Med god karamell/fløtesaus.
  Kr. 80,-

Panna cotta med skogsbær 

  Kr. 85,-

Creme brulee med frisk frukt

  Kr. 85,-