Forretter

Limemarinerte scampi

Serveres med hvitvinsdampet løk, paprika og frisk koriander.
  Kr. 75,-

Skalldyrsymfoni

Serveres med frisk salat og dressing.
  Kr. 79,-

Røkelaksrullade med eggekrem, frisk asparges og dilldressing 

Anrettet på lollo rosso salat.
  Kr. 70,-

Gravet laks med husets sennepsaus

Serveres på ristet nøttebrød og salat.
  Kr. 59,-

Parmaskinke med melon

Serveres med friske salatblader og rømmedressing
  Kr. 75,-

Dampet ørretfilet med marinerte agurkstrimler, sherrytomater og ruccolasalat

Serveres med urtedressing.
  Kr. 69,-


Sesongmenyer utarbeides ved vår/sommer og høst/vinter

Gravet rensdyrfilet med rødvinskokt pære

Serveres med stekt sopp og portvinsgele.
  Kr. 95,-

Marinerte tomater med fetaost, oliven og frisk basilikum

Anrettet på små krutonger stekt i hvitløksolje.
  Kr. 70,-

Rekecocktail

  Kr. 70,-

Grillede kamskjell på grønnsakseng

  Kr. 95,-