Hovedretter

Oksestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og saus.
  Kr. 205,-

Lammestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og sjy.
  Kr. 205,-

Kalvestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og saus.
  Kr. 205,-

Kalvefilet med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og fløtesaus.
  Kr. 310,-

Helstekt hjortefilet med stekt sopp, broccoli og glaserte gulrøtter

Valgfrie poteter, viltsaus og tyttebær.
  Kr. 320,-

Lammecarrè med grønnsaker og frisk spinat a`la creme

Fløtegratinerte poteter og lammesjy
  Kr. 295,-

Helstekt indrefilet av okse med stekt champignon og friske grønnsaker

Valgfrie poteter og saus (peppersaus, trøffelsaus, rødvinsaus, bearnaise).
  Kr. 275,-

Ønskes hovedretten servert 2 ganger kommer et tillegg på 15%

Rosastekt andebryst med sukkererter, charlottløk og gratinert tomat

Røstipoteter og morkelsaus.
  Kr. 295,-

Kalvemedaljonger med løkkompott, frisk asparges og gratinert blomkål

Ovnstekte poteter og bacon/champignonsaus.
  Kr. 310,-

Reinsdyrfilet med viltsaus

Valgfrie poteter og friske strimlede rotgrønnsaker           
  Kr. 330,-

Marinert kyllingbryst med chili, paprika og ananas

Stekt ris med løk og mais. Serveres med en mild karrisaus.
  Kr. 245,-