Dåpsbarnet med familie

Dåp og navnefest

Dåp og navnefest er en utrolig hyggelig anledning for å møtes og feire det nye tilskuddet i familien. Selv om barnet i sentrum av begivenhetene ikke får så mye glede av maten og drikken gjestene serveres vil de sikkert legge merke til den gode stemningen fra foreldre, familie og venner som koser seg stort.

Den store dagen

Å feire en barnedåp eller navnefest for sitt barn er en helt spesiell og betydningsfull opplevelse for både foreldre og familie. Det markerer starten på et nytt liv og en introduksjon av babyen til verden. Dette er en anledning til å samle sammen de viktigste menneskene i ens liv og dele denne gleden og spenningen med dem.

Gjennom en barnedåp eller navnefest kan man skape en vakker og minneverdig opplevelse for både foreldre og gjester. Det kan være en tid for takknemlighet og refleksjon over det mirakuløse i å bringe et nytt liv inn i verden. Feiringen kan også være en tid for å se fremover mot babyens fremtid, og ønske ham eller henne alt det beste i livet.

Å arrangere en barnedåp kan selvsagt også være en stressende oppgave, men med god planlegging og organisasjon blir det en suksessfull og minneverdig dag. Her er noen tips om hva man bør tenke på og huske når man skal arrangere en barnedåp

OF7A0193

Hva bør du huske til dåp eller navnefest?

  1. Bestem dato og sted: Velg en dato som passer for både familien og vennene som du ønsker å invitere. Sørg for at datoen ikke kolliderer med andre store arrangementer eller høytider. Bestem også et passende sted for feiringen. Dette kan være hjemme hos deg selv, i en park eller i et selskapslokale, avhengig av din egen og familiens preferanser.

  2. Invitasjoner: Send ut invitasjoner i god tid før dagen. Invitasjonene kan sendes via e-post eller post. Husk å inkludere all viktig informasjon, som dato, tidspunkt, sted og RSVP.

  3. Mat og drikke: Mat og drikke er viktige elementer i enhver feiring. Tenk på hva slags mat som passer for dagen. Husk å sørge for å reservere et selskapslokale eller tilstrekkelig plass til feiringen. Hvis du velger å feire hjemme, kan du vurdere å servere en enkel lunsj eller middag. Husk også å tilby drikke som brus, vann og juice for barna.

  4. Pynting: Pynting kan gi en ekstra touch til feiringen. Du kan velge en spesiell farge eller tema for pynten. Dette kan inkludere ballonger, banner eller blomsterdekorasjoner. 

  5. Fotografering: En barnedåp er en minneverdig dag som du vil ønske å huske for alltid. Sørg for å ta bilder av alle gjestene og av babyen. Du kan også vurdere å ansette en profesjonell fotograf for å ta bilder av den spesielle dagen.

  6. Takk gjestene: Det er viktig å takke alle gjestene for å komme og feire babyens ankomst. Du kan sende ut takkekort etter feiringen. Dette vil være en fin gest og vil gi gjestene en følelse av å være verdsatt.

Kaker og kaffe?

Vårt eget konditori lager de beste kaker, alt fra bryllupskaker og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer.

Menyforslag til dåp og navnefest:

Til anledninger som dåp og navnefest kan vi tilby både mat, lokaler og de tilleggstjenester som skulle være nødvendig. Vi anbefaler koldtbord, tapas eller fingermatmeny. For litt enklere servering kan vi anbefale snitter eller smørbrød.

Koldtbord buffet

Smak av norden

Koldtbord på den store dagen? Vi har samlet populære og spennende retter som passer både til de de små og store anledninger.

Siden alt klargjøres på forhånd er det lett å planlegge og anrette i tillegg til at det lett kan tilpasses flere gjester ved behov.

Se utvalget

Snitter

Selskapssnitter

Når du kler det rotnorske smørbrød til fest får du snitter! Vi har satt sammen et herlig utvalg for enhver anledning med 5 stk per person. 

Se utvalget

Tapasmeny

Tapas

Tapas i dag er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte og deilige som råvarene de består av.

Med en opprinnelse fra Spania innebærer det en hel verden av fristelser hvor de fleste kan fine sine favoritter, noe som gjør rettene svært anvendelige. 

Se utvalget

Dåpskaker

Dåpskaker

Marsipankake med herlige jordbær, valnøtter, vanilje og pisket kremfløte. 

Se utvalget

Hvetekringle

Hvetekringle

Fersk og nybakt kringle med vaniljekrem smaker alltid godt!

Se utvalget

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake

Sjokolademoussekake Callebaut med lys -og mørk sjokolademousse og nøttebunn (glutenfri).

Se utvalget

phone