Brudepar

Bryllup

Få begivenheter i livet er like stort som et bryllup. Dette er dagen man husker tilbake på og gleder seg over resten av livet. Det er også dagen hvor mye som skal klaffe, blant annet mat og drikke, og hvor man aller helst vil være usikkerhet og bekymringer foruten. 

Den store dagen

Vi har lang erfaring med å arrangere bryllupsselskap fra A til Å og kan hjelpe dere med å sørge for at dagen blir perfekt ned til den minste detalj. 

Forberedelsene til et bryllup strekker seg ofte over ett år og starter gjerne med å sette opp et budsjett, for deretter å bestille kirke eller annet sted til vielsen og bestille lokaler til middag og fest. Sammen ordner vi detaljene slik at når den store dagen kommer, er menyen for lengst avklart, vårt team godt forberedt og alt på plass til den minste detalj.

Ta gjerne kontakt med oss tidlig i planleggingsprosessen slik at sammen med deg kan finne oppskriften for deres perfekte dag. Med god planlegging blir det mindre høye skuldre og mer tid til å glede seg.

Pyntet bord til bryllupsselskap

Huskeliste for planlegging av bryllup

  • Tips; vær ute i god tid
  • Invitasjoner. Be om SU i god tid slik at dere kan få ferdig før bordplanene i god tid
  • Velg meny. Våre selskapsmenyer er et godt utgangspunkt for bryllup
  • Kaken er ikke minst viktig. Vi skreddersyr bryllupskaker, de finner du under "kaker" i menyen
  • Blomsterdekorasjoner er en flott måte å pynte ditt, vi har et tett samarbeid med blomsterdekoratører
  • Underholdning kan være et flott tilskudd til festen. Vi kan stille med DJ eller foreslå et band.

Bryllupskaken

Bryllupskake er en viktig del av enhver bryllupsfeiring, og den perfekte kaken kan gjøre dagen ekstra spesiell. Våre bryllupskaker er laget med de fineste ingrediensene med et utvalg smaker og design.

Vi kan lage alt fra en enkle elegante kaker til en som reflekterer din unike stil. Våre dyktige konditorer bruker sin erfaring og kunnskap for å lage kaker som er like vakre som de er velsmakende.

Bestill din drømmebryllupskake hos oss i dag!

Bryllupskake med pasjonsfrukt
Bryllupskake med sjokolade
Servering av drikke i selskap

TIPS: Slik planlegger du drikke til selskapet!

Hvordan beregner man egentlig mengden vin, eller annen drikke, man trenger til selskap og middag, hvilken temperatur bør drikken ha og hvilke alternativer bør man vurdere til de forskjellige rettene?

Les mer

Vårt eget konditori lager de beste kaker, alt fra bryllupskaker og petite fours til eksotiske kaker og tradisjonsrik hvetekringle. Vi bruker ferske meieriprodukter, belgisk sjokolade og fruktpureer uten tilsetningsstoffer.

Anbefalinger til bryllup:

Her følger noen av fåre bestselgere til bryllup. Om du har andre ønsker er det bare å ta en titt på våre andre mange menyer eller ta kontakt. Uansett om du ønsker tradisjonelle eller nye smaker, fler-retters meny, buffet eller servering ved bordet står våre erfarne kokker, servitører og konditorer klare til å bistå. 

Selskapsmeny

4-retters meny

And
Røkt andebryst med stikkelsbærkompott, marchésalat, ristedede gresskarkjerner og søtpotetkrem

Skalldyr
Skalldyrsuppe med grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chiliolje og fennikelcruite med dill

Brosme
Brosmefilet servert med linseragout, brokkoli og rotgrønnsaker med purreløkolje og jordskokkchips

Pasjonsfrukt
Pasjonsfruktdelice med hvit sjokoladecrumble og bringebærsaus

Se denne og andre selskapsmenyer

Tapasmeny

Tapasmeny

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup og i mange andre sammenhenger. 

Se menyene

Bryllup siste detaljer

TIPS: Bryllup? Dette BØR du ha på plass!

Etter å ha planlagt og gjennomført hundrevis av bryllup de siste 15 årene har vi lært viktigheten av planlegging, og da ikke minst det å lage en skikkelig kjøreplan. Det virker kanskje som en bagatell men vil kunne være helt avgjørende på selve bryllupsdagen.

Les mer

phone